Annemarie's Kralen & Sieraden Atelier

Waar kunt u ons vinden?

Onze winkel en atelier bevindt zich in Meedhuizen aan de Schaapbulterweg 35, Meedhuizen. Meedhuizen behoort tot de gemeente Delfzijl.

Vanaf Groningen en Winschoten

U kunt ons bereiken via de de A7. Verlaat de A7 via afslag 44 en neem de N33 richting Appingedam. Op de N33 neemt u daarna de afslag Siddeburen / Tjuchem. Aan het eind van de afslag slaat u rechtsaf en gaat u na ongeveer 400 meter linksaf richting Tjuchem. Voorbij Tjuchem kunt u de eerste weg links nemen richting Meedhuizen. In Meedhuizen neemt de u de eerste weg rechts. Dat is de Schaapbulterweg.

Vanaf Appingedam

Neem de N33 richting Veendam. Op de N33 neemt u daarna de afslag Siddeburen / Tjuchem. Aan het eind van de afslag slaat u linkssaf en gaat u na ongeveer 400 meter linksaf richting Tjuchem. Voorbij Tjuchem neemt u de eerste weg links richting Meedhuizen. In Meedhuizen neemt de u de eerste weg rechts. Dat is de Schaapbulterweg.

Vanaf Delfzijl

Neem de N991 en daarna de N362 (Oosterveldweg) richting Nieuwolda. Op de N362 neemt na ongeveer 8,5 km de afslag rechts naar de Ideweersterweg. Na ongeveer 7,2 km neemt u de weg rechts. Dit is de Schaapbulterweg.